Uw eigen maatwerk bedrijfsacademy

Adorable group of 7 year old girls in baggy business suits in front of window.

Alles in één systeem

 

One size fits all? Niet als het om training en opleidingen gaat. Bedrijven hebben genoeg van standaard opleidingen die zelden precies lijken te passen. Maar allemaal losse maatwerk trainingen kan leiden tot een onoverzichtelijke wirwar, zeker in combinatie met allerlei interne kennis, instructies en richtlijnen. Zou het niet ideaal zijn als u alles in één online systeem kon huisvesten? Of nog idealer; één systeem dat alleen trainingsmateriaal bevat dat echt bijdraagt aan het verbeteren van uw organisatie? Met lesmateriaal dat is afgestemd op uw medewerkers en hun leeromgeving? Waarin u de competenties van al uw medewerkers overzichtelijk op een rijtje heeft (en dus hiaten in kennis en kunde ziet)? Een systeem dat eenvoudig te gebruiken en volledig door u zelf te beheren is? Nou, dat kan bij You Uni!

koppeling met uw organisatiedoelen middels de unieke 8 velden methode 
In uw eigen academy wilt u natuurlijk alleen zinvolle trainings- en opleidingsmaterialen hebben. Maar hoe weet u wat zinvol is? Omdat te bepalen hanteren wij de unieke 8 velden methode* voor. You Uni kijkt namelijk in eerste instantie niet zozeer naar welke kennis uw medewerkers nodig hebben, maar naar welk gedrag gewenst is om een bepaald doel te behalen. Mocht daar aanvullende kennis of kunde voor nodig zijn, dan zorgen we daarvoor. Elke lesmodule in uw academy draagt daardoor daadwerkelijk bij aan het behalen van uw doelen. Zo wordt HR een echte business  partner voor de organisatie.

De academy bundelt alle interne en externe kennis
In de academy kunt u nieuwe kennis en lesmaterialen met uw eigen interne trainingen en instructies combineren. Bovendien kunt u per medewerker de reeds vergaarde kennis en kunde vergelijken met de benodigde competenties zoals die uit de 8 velden analyse naar voren komen. De eventuele kennis gap kan vervolgens met nieuwe of bestaande kennis en instructies worden ingevuld. Tevens kunt u met behulp van de academy nieuwe medewerkers en flexwerkers eenvoudiger inwerken.

Praktijkgericht
Zoals gezegd kijkt You Uni in eerste instantie niet naar de kenniscomponent, maar naar het gedrag dat gewenst is. Het gaat immers niet om de kennis zelf, maar om de mate waarin ze in de praktijk daadwerkelijk toegepast wordt en leidt tot het gewenste resultaat. Onze eigen trainingsmodules zijn dan ook volgens de 10/20/70 regel opgebouwd, waarbij de praktijkcomponent een zeer voorname plaats inneemt. Desgewenst kunnen we ook uw eigen trainingen en instructies volgens deze regel in de academy opnemen. Onze trainers komen bovendien zelf uit de praktijk en zijn dus bij uitstek geschikt om het leren toepassen van de kennis in de dagelijkse werksituatie te begeleiden.

ideaal in combinatie met een continu verbeterprogramma
You Uni maakt onderdeel uit van de You Improve groep. Wij beschikken derhalve over veel basistrainings-, en lesmateriaal op het gebied van continu verbeteren, dat we graag aan uw organisatie aanpassen. Bent u ook actief aan het verbeteren, of wilt u dat gaan doen, overweeg dan direct een eigen academy op te zetten om standaarden (en verbeterde standaarden) op één plek te borgen

U beheert de academy zelf
Alhoewel wij u vanzelfsprekend helpen bij het opzetten en inrichten, is het wel de bedoeling dat u zelf uw eigen academy gaat beheren. Gelukkig is het systeem heel gebruiksvriendelijk, dus na een korte training kunt u zelf content aanpassen, toevoegen en verwijderen. Zo wordt het echt uw eigen academy.

Welke investering vergt een eigen academy?
Aangezien een academy altijd maatwerk is, kunnen we geen vaste richtprijs afgeven. Wel brengen we graag een vrijblij- vende begroting uit. Daarbij bekijken we gelijk de mogelijkheden op subsidiegebied.

Meer weten?
Neemt u gerust en vrijblijvend contact op met ons. Bel of mail voor een afspraak:
• Bart Jan van Collenburg – bjvancollenburg@you-uni.com. – +31 (0)88 33 66 55
• Jos Nikkessen – jnikkessen@you-uni.com – +31 (0)6 316 977 14

Nieuwsflitsen

 • Operational excellence voor leidinggevenden

  Het is wel zo handig als leidinggevenden weten waar de mensen ‘op de vloer’ mee bezig zijn. Dus, als zij (of een deel ervan) worden geschoold in, en aan de slag gaan met continu verbeteren, dan moet de leidinggevende ook getraind worden. Maar om de rol van operationeel leidinggevende in een continu verbeterende organisatie goed te kunnen vervullen, moeten zij over meer dan alleen de basiskennis van Operational Excellence beschikken. Speciaal voor hen hebben we de open training ‘Operational Excellence voor Leidinggevenden’ ontwikkeld. Deze negendaagse training brengt ze alle kennis en skills bij die ze nodig hebben. Dankzij de praktische invulling van de training zijn de deelnemers na afloop in staat écht leiding te geven aan een verbeterend team. Download het leaflet >>

 • LEAN Coordinator training

  Word de interne spil in het verbeterprogramma van uw organisatie

  OE-coordinator-zwAls LEAN Coördinator speelt u een belangrijke rol in het verbeterprogramma van uw organisatie. U initiëert, managet en bewaakt de verbeterinspanningen, stimuleert en traint medewekers en rapporteert over de effecten en de kosten van het programma naar het management. Oftewel, u bent de spil in het verbeterprogramma. Tijdens de open training LEAN coördinator brengen we u de basis bij die u nodig heeft om deze rol goed te kunnen vervullen. Acht intensieve, leerzame en praktijkgerichte dagen, in een kleine groep, waarna u klaar bent om uw organisatie op gang te helpen op weg naar verspillingsvrije processen. Download het leaflet >

 • Kennismakingsworkshops

  Kennismakingsworkshops:

  Werkplekopleiden: In verband met de sterk wisselende belangstelling, prikken we een datum zodra we vijf verschillende inschrijvingen hebben. We kunnen de data dan bovendien beter afstemmen op de wensen van de belangstellenden. Heeft u belangstelling, laat het ons dan weten door het contactformulier in te vullen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief