Partners

In goed gezelschap

Verbeteren doe je samen. Wij dus ook. We werken nauw samen met ons zusterbedrijf You Improve. Maar we hebben meer partners waarmee we u optimaal bedienen. U leest er meer over in onze gezamenlijke flyer.

 

You Uni is een ‘one stop shop’ op opleidingsgebied. Maar dat betekent niet dat we alles zelf in huis hebben. Daarom werken we op specifieke gebieden samen met een aantal partners. Partners die wij in de afgelopen jaren hebben leren kennen als de beste op hun vlak. Partners die we met een gerust hart durven in te schakelen om u verder te helpen. Maar toch houden we ze graag ‘achter de schermen’. U wil immers het liefst één aanspreekpunt, en dat zijn en blijven wij graag.

You Improve

You Improve

De specialist in het daadwerkelijk implementeren van Operational Excellence, met een historie die een kwart eeuw terug gaat. You Improve weet impact te creëren op de resultaatgebieden van haar opdrachtgevers. Samen met You Uni weten we die positieve ontwikkeling daadwerkelijk te borgen door kennis over het verbeteren over te dragen en ervoor te zorgen dat mensen weten hoe ze die kennis moeten toepassen. Zo wordt de organisatie autonoom continu verbeterend. Meer info op www.youimprove.nl

Cierpa Continiuous Improvement Software

Cierpa Continiuous Improvement Software

Cierpa helpt productiebedrijven naar de top. Cierpa heeft als geen ander inzicht in de dagelijkse praktijk van een productie-omgeving. De Lean supportsoftware maakt continu verbeteren daardoor bereikbaar voor iedereen in elk bedrijf. Onze software wordt sinds 2005 gebruikt door industriële bedrijven in Nederland en omliggende landen. Onze klantenkring bestaat uit bedrijven als Aviko, Mosa, Bakkersland, Flamco, Clean Lease Fortex, Friesland Campina en Philips. Voor meer informatie kijkt u op www.cierpa.com.

Finestri Subsidiemanagement

Finestri Subsidiemanagement

Of het nu gaat om subsidies op het gebied van innovatie, R&D, HRM of duurzaamheid, voor veel organisaties is het subsidielandschap een onoverzichtelijk bos aan regels, voorwaarden en administratie. Een bos waar ze liever niet te diep in gaan. Finestri is wel thuis in subsidieland en kent alle doorkijkjes. Zo creëren we voor u windows of opportunity. Meer info op www.finestri.nl.

Fortio Bedrijfsopleidingen

Fortio Bedrijfsopleidingen

Fortio Bedrijfsopleidingen organiseert praktijkgerichte opleidingen voor iedereen die ondernemend is en zich verder wil ontplooien. Je kennis bijschaven, een nieuw beroep leren, een gerichte bedrijfsopleiding of opleiding op maat… het kan bij Fortio. Dit voor elke sector, niet alleen ‘s avonds, maar ook overdag. Er zijn 6 campussen in Limburg: in Genk, Hasselt, Maaseik, Neerpelt, Tongeren en Westerlo. Kijk ook op www.fortio-bedrijfsopleidingen.be/

Aeres MBO

Aeres MBO

Onze opleidingen naadloos aan laten sluiten op de beroepspraktijk, dat kan alleen in uitstekende samenwerking met het bedrijfsleven. Vaak is er meer mogelijk dan u dacht. We komen daarom graag met u in contact. Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen? Kijk dan op www.aeresmbo.nl

EBC Talen

EBC Talen

EBC taleninstituut verzorgt niet alleen uitstekende taaltrainingen die geheel zijn toegespitst op uw behoeften. Het taalcentrum beschikt ook over een gespecialiseerde vertaalafdeling met zeer deskundige native vertalers. EBC verzorgt daarnaast de inzet van een professionele tolk die u ondersteunt bij gesprekken in een vreemde taal. Meer info op www.ebc.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief