Verbeteren doe je (liefst) samen

Stap 2: Wie doet er mee?

Volgende stap

Opleiden is verbeteren - en verbeteren doe je (liefst) samen

Wie de wereld wil verbeteren, begint bij zichzelf. Oké, maar als je als organisatie wil verbeteren, dan doe je dat liever samen.

Voordat we met u gaan bepalen welke opleiding, training of workshop voor uw organisatie het meest geschikt is, vragen we altijd: ‘Wie doet er mee?’ Opleiden is verbeteren, en verbeteren doe je liefst samen. Verbetering op slechts één niveau van uw organisatie, zal niet uw hele organisatie verbeteren. Alleen ‘de vloer’ opleiden zal dus niet de gewenste impact hebben op het behalen van de organisatiedoelen. Net zoals alleen een training voor het management niet zal leiden tot het gewenste resultaat.

Sterker nog, verbetering op slechts één niveau, zal leiden tot frictie op een ander niveau.

Daarom biedt You Uni opleidingen, trainingen en workshops op alle organisatieniveaus aan. Voor zowel de vloer, als voor het middel management, en voor de leiding van uw organisatie. En zowel op MBO, HBO, en WO-niveau. Zo kunnen we samen met u een integrale oplossing vinden voor het probleem waarmee uw organisatie kampt. We kunnen nu namelijk de vraag beantwoorden: ‘Welk gedrag moet op welk niveau veranderen, willen we beter in staat zijn onze organisatiedoelen te be- halen?’

Kortom; we weten nu welk (veranderd) gedrag nodig is om het gewenste effect te sorteren.