Winterschool 2018/2019

Heeft u het van ongeveer half december tot half januari ook wat rustiger op de zaak? Gebruik die tijd dan om u zelf te verbeteren! Neem deel aan kennismakingsworkshops, eendaagse verbetertooltrainingen, booster belt trainingen of meerdaagse verbetertrainingen. Bekijk het Winterschool aanbod hieronder en schrijf in!

 

Kennismakingsworkshop Lean Basics   LeafletInschrijfformulier
Kennismakingsworkshop OEE deployment   LeafletInschrijfformulier
Kennismakingsworkshop Werkplekopleiden   LeafletInschrijfformulier
Kennismakingsworkshop Verliezen (leren) zien   LeafletInschrijfformulier
Kennismakingsworkshop Lay out & Routing   LeafletInschrijfformulier
Kennismakingsworkshop Prestatiemanagement   LeafletInschrijfformulier
Kennismakingsworkshop 5S   LeafletInschrijfformulier
Kennismakingsworkshop SMED   LeafletInschrijfformulier

 

Eendaagse verbetertooltraining Speedy & 15 stappen Kaizen   LeafletInschrijfformulier
Eendaagse verbetertooltraining Potentieelscan   LeafletInschrijfformulier
 

Booster Yellow Belt training   LeafletInschrijfformulier

Booster Orange Belt training   LeafletInschrijfformulier
Booster Green Belt training   LeafletInschrijfformulier
 

Meerdaagse verbetertraining Autonoom & Gepland Onderhoud Basis   LeafletInschrijfformulier

Meerdaagse verbetertraining Lean/OE Coordinator   LeafletInschrijfformulier
Meerdaagse verbetertraining OE voor leidinggevenden   LeafletInschrijfformulier

 

 • Er staan nog geen data vermeld op de bovenstaande leaflets. We gaan de concrete data namelijk pas plannen als we voldoende aanmeldingen hebben en we de voorkeurdagen van de deelnemers weten.
 • Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.
 • Voor de Winterschool workshops en -trainingen geldt dat You Uni zich het recht voorbehoudt trainingen en workshops te cancelen bij onvoldoende aanmeldingen.

Nieuwsflitsen

 • Operational excellence voor leidinggevenden

  Het is wel zo handig als leidinggevenden weten waar de mensen ‘op de vloer’ mee bezig zijn. Dus, als zij (of een deel ervan) worden geschoold in, en aan de slag gaan met continu verbeteren, dan moet de leidinggevende ook getraind worden. Maar om de rol van operationeel leidinggevende in een continu verbeterende organisatie goed te kunnen vervullen, moeten zij over meer dan alleen de basiskennis van Operational Excellence beschikken. Speciaal voor hen hebben we de open training ‘Operational Excellence voor Leidinggevenden’ ontwikkeld. Deze negendaagse training brengt ze alle kennis en skills bij die ze nodig hebben. Dankzij de praktische invulling van de training zijn de deelnemers na afloop in staat écht leiding te geven aan een verbeterend team. Download het leaflet >>

 • LEAN Coordinator training

  Word de interne spil in het verbeterprogramma van uw organisatie

  OE-coordinator-zwAls LEAN Coördinator speelt u een belangrijke rol in het verbeterprogramma van uw organisatie. U initiëert, managet en bewaakt de verbeterinspanningen, stimuleert en traint medewekers en rapporteert over de effecten en de kosten van het programma naar het management. Oftewel, u bent de spil in het verbeterprogramma. Tijdens de open training LEAN coördinator brengen we u de basis bij die u nodig heeft om deze rol goed te kunnen vervullen. Acht intensieve, leerzame en praktijkgerichte dagen, in een kleine groep, waarna u klaar bent om uw organisatie op gang te helpen op weg naar verspillingsvrije processen. Download het leaflet >

 • Kennismakingsworkshops

  Kennismakingsworkshops:

  Werkplekopleiden: In verband met de sterk wisselende belangstelling, prikken we een datum zodra we vijf verschillende inschrijvingen hebben. We kunnen de data dan bovendien beter afstemmen op de wensen van de belangstellenden. Heeft u belangstelling, laat het ons dan weten door het contactformulier in te vullen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief